Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Σαλάτα με άσπρα φασόλια και αγκινάρες

Υλικά:

 200 γραμμάρια άσπρα φασόλια, μαγειρεμένα και στραγγισμένα
 2 μεγάλες ντομάτες , ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κυβάκια
 1 μικρό ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
 3 καρδιές αγκινάρας κομμένες σε μικρά κομμάτια
 1 κουταλιά φρέσκια ρίγανη
 3 κουταλιές ελαιόλαδο
 1 κουταλάκι άσπρο ξύδι
 1 κουταλάκι μπαλσάμικο
 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
 1 κουταλάκι χυμό μήλου
 αλάτι, πιπέρι

Σερβίρουμε πάνω σε φύλλα μαρουλιού




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου