Υλικά:
200 γραμμάρια άσπρα φασόλια, μαγειρεμένα και στραγγισμένα
2 μεγάλες ντομάτες , ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κυβάκια
1 μικρό ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
3 καρδιές αγκινάρας κομμένες σε μικρά κομμάτια
1 κουταλιά φρέσκια ρίγανη
3 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλάκι άσπρο ξύδι
1 κουταλάκι μπαλσάμικο
1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
1 κουταλάκι χυμό μήλου
αλάτι, πιπέρι
Σερβίρουμε πάνω σε φύλλα μαρουλιού
200 γραμμάρια άσπρα φασόλια, μαγειρεμένα και στραγγισμένα
2 μεγάλες ντομάτες , ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κυβάκια
1 μικρό ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
3 καρδιές αγκινάρας κομμένες σε μικρά κομμάτια
1 κουταλιά φρέσκια ρίγανη
3 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλάκι άσπρο ξύδι
1 κουταλάκι μπαλσάμικο
1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
1 κουταλάκι χυμό μήλου
αλάτι, πιπέρι
Σερβίρουμε πάνω σε φύλλα μαρουλιού
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου