
4 στήθη κοτόπουλο (χωρίς κόκκαλο και πέτσα)
αλάτι, πιπέρι
2 κ. γλυκού ελαιόλαδο
2 μικρές ντομάτες κομμένες σε κυβάκια
2 πράσινες πιπεριές σε κυβάκια
2 μικρά κρεμμύδια σε κυβάκια
1/4 φλιτζάνι λιαστή ντομάτα πολτοποιημένη
1/2 κιλό αγκινάρες καθαρισμένες
Εκτέλεση:
Αλατοπιπερώνουμε τα στήθη κοτόπουλο και ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε ένα μέτριο τηγάνι.
Ροδίζουμε το κοτόπουλο και από τις δύο μεριές σε μέτρια φωτιά και αφήνουμε το πιάτο στην άκρη.
Σε μια κανονική κατσαρόλα ρίχνουμε τις ντομάτες, το κρεμμύδι και τις πιπεριές και ανακατεύουμε για 2 λεπτά να πάρουν χρώμα τα υλικά.
Προσθέτουμε τον πελτέ λιαστής ντομάτας και τις αγκινάρες καθώς και το κοτόπουλο.
Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και ψήνουμε σε μέτρια φωτιά για 20 λεπτά ή ώσπου να μαλακώσει και να ψηθεί καλά το κοτόπουλο.
Ροδίζουμε το κοτόπουλο και από τις δύο μεριές σε μέτρια φωτιά και αφήνουμε το πιάτο στην άκρη.
Σε μια κανονική κατσαρόλα ρίχνουμε τις ντομάτες, το κρεμμύδι και τις πιπεριές και ανακατεύουμε για 2 λεπτά να πάρουν χρώμα τα υλικά.
Προσθέτουμε τον πελτέ λιαστής ντομάτας και τις αγκινάρες καθώς και το κοτόπουλο.
Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και ψήνουμε σε μέτρια φωτιά για 20 λεπτά ή ώσπου να μαλακώσει και να ψηθεί καλά το κοτόπουλο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου