Υλικά:
1 βάζο αγκιναράκια σε λάδι
1 ματσάκι ρόκα
Ντοματίνια (όσα θέλετε)
Σχοινόπρασσο
Μαυροκούκι
Αλάτι πιπέρι
Κατσικίσιο τυρί
Ελαιόλαδο
Μπαλσάμικο από λευκό κρασί
Εκτέλεση:
Η συνταγή είναι πολύ απλή. Στραγγίξτε τα αγκιναράκια και στεγνώστε τα από το λάδι τους και τοποθετήστε τα μαζί με τα υπόλοιπα υλικά σε πιατέλα. Βάλτε αλάτι και πιπέρι. Ρίξτε το ελαιόλαδο και ραντίστε τα με το μπαλσάμικο και κομματιάστε το κατσικίσιο τυρί από πάνω. Στο τέλος πασπαλίστε με μαυροκούκι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου