Υλικά:
2 βάζα καρδιές αγκινάρας
2 πιπερίτσες τσίλι
2 σκ. Σκόρδο
Ελαιόλαδο
Θυμάρι αποξηραμένο
Φρέσκο θυμάρι και δενδρολίβανο.
Στραγγιξτε τις αγκινάρες καλά και τοποθετήστε τiς σε πιάτο. Περιχύστε με λίγο ελαιόλαδο. Κόψτε σε κομμάτια το σκόρδο και ρίξτε ανάμεσα στις αγκινάρες. Ψιλοκόψτε τις πιπεριές τσίλι. Ρίξτε μπόλικο αποξηραμένο θυμάρι και στολίστε με κλωναράκια φρέσκου θυμαριού και δενδρολίβανου και έτοιμες.
2 βάζα καρδιές αγκινάρας
2 πιπερίτσες τσίλι
2 σκ. Σκόρδο
Ελαιόλαδο
Θυμάρι αποξηραμένο
Φρέσκο θυμάρι και δενδρολίβανο.
Εκτέλεση:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου