Υλικά:
1 κιλό χοιρινό σε μπουκίτσες
10 κούπες αγκινάρας
1 κιλό αρακάς
3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλ/να
2 κρεμμύδια ξερά ψιλ/να
2 σκελίδες σκόρδο
1 μάτσο άνηθος (ή μάραθος αν θέλουμε)
2 κ.σ. πελτές
1 κουτί κονκασέ ντομάτας
αλατοπίπερο, ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Σοτάρω το κρέας να πάρει χρώμα, ρίχνω τα κρεμμύδια όλα, το σκόρδο και μόλις γλασσαριστούν ρίχνω και τον πελτέ με το κονκασέ.
Βάζω και τον αρακά και από πάνω τις αγκινάρες και τον άνηθο, αλατοπιπερώνω και αφήνω να βράσει μέχρι να μαλακώσει καλά το κρέας και να μείνει με το ζουμί του.
1 κιλό χοιρινό σε μπουκίτσες
10 κούπες αγκινάρας
1 κιλό αρακάς
3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλ/να
2 κρεμμύδια ξερά ψιλ/να
2 σκελίδες σκόρδο
1 μάτσο άνηθος (ή μάραθος αν θέλουμε)
2 κ.σ. πελτές
1 κουτί κονκασέ ντομάτας
αλατοπίπερο, ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Σοτάρω το κρέας να πάρει χρώμα, ρίχνω τα κρεμμύδια όλα, το σκόρδο και μόλις γλασσαριστούν ρίχνω και τον πελτέ με το κονκασέ.
Βάζω και τον αρακά και από πάνω τις αγκινάρες και τον άνηθο, αλατοπιπερώνω και αφήνω να βράσει μέχρι να μαλακώσει καλά το κρέας και να μείνει με το ζουμί του.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου