ΥΛΙΚΑ:
1 κιλό κατσικάκι

10 αγκινάρες καθαρισμένες και κομμένες στα 4
1 ματσάκι μάραθο
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι
χυμό 3 λεμονιών
1 αυγό
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το σωτάρουμε στην κατσαρόλα σε καυτό λάδι. Προσθέτουμε νερό μέχρι να το σκεπάσει και το βράζουμε.
Όταν φτάσει να καρφώνεται με το πιρούνι ρίχνουμε τις αγκινάρες και ψιλοκομμένα το μάραθο και τα κρεμμυδάκια. Μόλις βράσει καλά και μείνει με λίγο ζουμί σβήνουμε το μάτι και προσθέτουμε χυμό από 2 λεμονια. Αυγοκόβουμε με ένα αυγό και χυμό ενός λεμονιού, και έχουμε έτοιμο ένα νοστιμότατο έδεσμα.
1 κιλό κατσικάκι
10 αγκινάρες καθαρισμένες και κομμένες στα 4
1 ματσάκι μάραθο
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι
χυμό 3 λεμονιών
1 αυγό
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το σωτάρουμε στην κατσαρόλα σε καυτό λάδι. Προσθέτουμε νερό μέχρι να το σκεπάσει και το βράζουμε.
Όταν φτάσει να καρφώνεται με το πιρούνι ρίχνουμε τις αγκινάρες και ψιλοκομμένα το μάραθο και τα κρεμμυδάκια. Μόλις βράσει καλά και μείνει με λίγο ζουμί σβήνουμε το μάτι και προσθέτουμε χυμό από 2 λεμονια. Αυγοκόβουμε με ένα αυγό και χυμό ενός λεμονιού, και έχουμε έτοιμο ένα νοστιμότατο έδεσμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου