Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Αγκινάρες με ρύζι

Υλικά:

2 κούπες ρύζι
1 κούπα κομμένες καρδιές αγκινάρας
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/3 κούπας ελαιόλαδο
1 σέλερυ ψιλοκομμένο
Μισή κούπα ελιές πράσινες
1 κούπα ζωμό λαχανικών

Εκτέλεση:

 Σε ένα τηγάνι και σε μέτρια θερμοκρασία βάζουμε ελαιόλαδο
 Προσθέτουμε το κρεμμύδι και ανακατεύουμε για 2 λεπτά
 Προσθέτουμε τις αγκινάρες και το ρύζι
 Ρίχνουμε το σέλερυ και τον ζωμό λαχανικών
 Σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει το φαγητό
 Προσθέτουμε τις ελιές
 Οι αγκινάρες με ρύζι είναι έτοιμες.

Tips
Αν το σερβίρεις ως σαλάτα βάλε λίγο μαγιονέζα και άφησε στο ψυγείο να κρυώσει
Σαν κυρίως τρώγεται σκέτο ή με λίγη παρμεζάνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου