Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Xοιρινό με αγκινάρες

Υλικά:

350 γρ. φιλέτο χοιρινό, κομμένο
500 γρ. αγκινάρες από κονσέρβα, ή κατεψυγμένες, κομμένες
2 κρεμμύδια, κομμένα
25 γρ. ελαιόλαδο
150 ml κρέμα γάλακτος light
μαϊντανό
λίγο αλατοπίπερο


Εκτέλεση: 

Σωτάρετε στο τηγάνι το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο για 2 λεπτά.
Βάζετε το χοιρινό και συνεχίζετε να σωτάρετε για 10 λεπτά περίπου, ανακατεύοντας συχνά.
Προσθέτετε τις αγκινάρες και τις αφήνετε να βράσουν για 2 λεπτά.
Pίχνετε την κρέμα γάλακτος, το μαϊντανό και αλατοπιπερώνετε.
Σιγοβράζετε για άλλο 1 λεπτό ώσπου να δέσει η σάλτσα και σερβίρετε το χοιρινό ζεστό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου