Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Ωμή αγκινάρα σαλάτα

Καθαρίζουμε τις αγκινάρες και τις κόβουμε σε λεπτά φετάκια προσθέτοντας ταυτόχρονα λεμόνι για να μη μαυρίσουν. Ανακατεύουμε με ελιές συντηρημένες στο λάδι και κομμένες σε φετάκια ή κυβάκια, καλό ελαιόλαδο και φρεσκοτριμμένο κύμινο. Αν θέλουμε προσθέτουμε λίγο ροζέ πιπέρι και λίγο ψιλοκομμένο άνηθο. Εξαιρετικός  μεζές για ούζο!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου