Υλικά:
12 αγκινάρες (καθαρισμένες)
τα κοτσανάκια τους καθαρισμένα αν είναι τρυφερά
2 καρότα ολόκληρα
2-3 πατάτες
τρυφερά φυλλαράκια μάραθου
λίγος άνηθο
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλ/νο
μία χούφτα αρακάς
χυμός 1 λεμονιού ή ξύδι
αλάτι και πιπέρι
1 κ.σ. μουστάρδα
Εκτέλεση:
Βράζω σε αλατισμένο νερό τις αγκινάρες, αρακά, καρότα και πατάτες μέχρι να μαλακώσουν.
Στραγγίζω και αφήνω λίγο να κρυώσουν.
Γυρίζω σε μπολ, και αφού δοκιμάσω λίγο το αλάτι, φτιάχνω το ντρέσιγκ μου και αναλόγως αλατίζω.
12 αγκινάρες (καθαρισμένες)
τα κοτσανάκια τους καθαρισμένα αν είναι τρυφερά
2 καρότα ολόκληρα
2-3 πατάτες
τρυφερά φυλλαράκια μάραθου
λίγος άνηθο
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλ/νο
μία χούφτα αρακάς
Για το ντρέσινγκ:
1 φλ. ελαιόλαδοχυμός 1 λεμονιού ή ξύδι
αλάτι και πιπέρι
1 κ.σ. μουστάρδα
Βράζω σε αλατισμένο νερό τις αγκινάρες, αρακά, καρότα και πατάτες μέχρι να μαλακώσουν.
Στραγγίζω και αφήνω λίγο να κρυώσουν.
Γυρίζω σε μπολ, και αφού δοκιμάσω λίγο το αλάτι, φτιάχνω το ντρέσιγκ μου και αναλόγως αλατίζω.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου