Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Αγκινάρες με μοσχάρι

Υλικά:

400 γρ μοσχάρι (σε 8 κομμάτια)
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/3 κούπας ελαιόλαδο
1 κουτ.γλ. σκόρδο σε σκόνη
1 κούπα κομμένες καρδιές αγκινάρας
Αλάτι-Πιπέρι
1/4 κούπας λευκό κρασί
1/4 κούπας κρέμα γάλακτος
 
 Εκτέλεση:

Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το μοσχάρι και ανακατεύουμε μέχρι να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και ανακατεύουμε για 2 λεπτά.
Προσθέτουμε τις αγκινάρες. Σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να μαλακώσει το κρέας (αν χρειαστεί προσθέτουμε νερό). Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε μέχρι να πήξει η σάλτσα. Οι αγκινάρες με μοσχάρι είναι έτοιμες!
Tip
Μπορείς να προσθέσεις και μανιτάρια



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου