Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Ζυμαρικά με μελιτζάνα και αγκινάρα

Υλικά:

500 γρ. ζυμαρικά της αρεσκείας μας βρασμένα σύμφωνα με τις οδηγίες
3 μελιτζάνες κομμένες σε φέτες
​4 καρδιές αγκινάρας από βαζάκι
1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένη
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 πρέζα αλάτι
λίγο πιπέρι φρεσκοτριμμένο
λίγο φρέσκο βασιλικό, ψιλοκομμένο

Εκτέλεση:

Αφήνουμε 30 λεπτά τις μελιτζάνες με αλάτι στο σουρωτήρι να ξεπικρίσουν. Τις ξεπλένουμε και τις στεγνώνουμε.
Ψιλοκόβουμε τις μελιτζάνες και τις σοτάρουμε μαζί με το λάδι το σκόρδο και τις κομμένες αγκινάρες.
Όταν σοτάριστούν και πάρουν χρώμα προσθέτουμε τα ζυμαρικά μαζί με φρεσκοτριμμένο πιπέρι,αλάτι και βασιλικό.
Ανακατεύουμε για λίγο να ενωθούν οι γεύσεις και σερβίρουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου