Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Σαλάτα με αγκινάρες τουρσί, παρμεζάνα και αυγοτάραχο

Υλικά:

16 αγκιναράκια τουρσί
4 λεμόνια
160 γρ. τυρί παρμεζάνα
50 γρ. ελαιόλαδο
1 πράσινο μήλο
120 γρ. αυγοτάραχο
40 γρ. κάπαρη
30 γρ. χυμός λεμονιού
15 γρ. μυρώνια
20 γρ. φρέσκος κορίανδρος

Εκτέλεση:

Ψιλοκόβουμε τα αγκιναράκια σε φέτες και τις ανακατεύουμε με την παρμεζάνα και λίγο λαδολέμονο. Αφαιρούμε τη φλούδα από το μήλο, το κόβουμε σε φέτες και το ανακατεύουμε με τα μυρωδικά.
Στρώσιμο
Στη μέση του πιάτου τοποθετούμε τη σαλάτα με τις αγκινάρες. Από πάνω βάζουμε το μήλο και περιχύνουμε με λίγο λαδολέμονο και τριγύρω το αυγοτάραχο κομμένο σε φέτες. Πασπαλίζουμε με κάπαρη, μυρωδικά και λίγο λαδολέμονο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου